Kajakpolo
Kajakpolo er en actionsport med fuld fart på. Så er du en vandhund med hang til hold- og boldspil er det måske noget for dig. Kajakpolo er en skønsom blanding af håndbold, rugby og vandpolo. Der er 5 mand på et hold, og så glæder det ellers bare om at få bolden i mål fra en kajak med dine modspillere lige i hælene. I Danmark er der ca. 1000 aktive kajak-polospillere og sporten er i kraftig vækst. Sporten er anerkendt under Dansk Idræts Forbund og der spilles både indendørs og udendørs turnering.

Aalborg Kajakklubs polohold træner om vinteren indenfor i Sofiendal Svømmehal, mens sommertræning foregår udendørs i Øster Havnebassin.
Du behøver ikke nogen særlige forudsætninger for at deltage ud over at du skal kunne svømme. Nødvendigt udstyr kan du låne af klubben.

Har du lyst til at prøve om kajakpolo er noget for dig eller vil du vide mere, så kontakt Niels Ydemann på mail: ydemann#gmail.com eller tlf. 30 22 88 21.

Du kan også finde os på facebook, bare søg på Aalborg Kajakpolo.